Kárpitos bútorok
Ülőgarnitúrák
Sarokgarnitúrák
Kanapéágyak
Franciaágyak
Heverők
Fotelágyak
Kiegészítők
Konyhabútorok

HELIKON BÚTOR - az Ön kereskedője.

Üdvözöljük és köszönjük, hogy megkeresett bennünket. A Helikon minőségi bútorai a legnagyobb kényelmet és megelégedést garantálják vásárlóinak, ráadásul mindezt nagyon kedvező áron.

Amikor elérkezünk ahhoz a pillanathoz, hogy lakást vásároljunk, házat építsünk, netán felújítsuk a régit, még ne engedjük el magunkat, hiszen a család igényeihez igazodva, a bent élők korát, létszámát, ízlését, figyelembe véve, a ház, lakás adottságára, hangulatára figyelve kezdjük el berendezni otthonunkat. Fontos, hogy a család jól és otthon érezze magát, ezért alaposan gondoljunk a színek, a formák megválasztására. Nem elhanyagolható tényező a lakás, a ház, mérete, hiszen a bútor nagysága, formája előnyösen növelheti illetve csökkentheti a teret. El kell döntenünk, milyen szerepet szánunk a bútornak. Nappali-, hálóbútort szeretnénk, netán mindkét funkciónak meg kell, hogy feleljen!

A kanapéágyak tervezésénél figyelembe vettük a szoba adottságát, előre nyíló, hosszába fekvő vagy oldalra nyíló, keresztben fekvős legyen. Az utóbbi előnyösebb, mert csukott állapotban is kényelmes egyszemélyes fekhely, nyitva is kevés helyre van szükség ággyá alakításához. Törekedtünk arra, hogy a kanapéknak minél nagyobb ágyneműtartója legyen, hiszen a takaróknak, párnáknak elég nagy térre van szükségük.

Természetesen gondoltunk a sarokgarnitúrák praktikusságára is, hiszen nagyobb teret hangulatossá, egy üres sarkot hasznossá tehet.

Franciaágyaink különböző méretben, bonellrugós és szivacsos kivitelben, a hagyományostól a modernig, alacsonyabb és magasabb árfekvésben kaphatók.
Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a magasabb, lábas franciaágyak, melyek minden korosztálynak megkönnyítik a lefekvést illetve felkelést.

Bútoraink gondos odafigyeléssel, minőségi alapanyagokból és modern technológiával készülnek, minden korosztály igényének megfelelően.

Bútoranikat Keszthelyen gyártjuk, innét szállítjuk partnereink megrendelését, rövid határidőre, széles szövetválasztékkal, különböző méretekben.

ELVEINK: minőség, pontosság, kedvező ár, megbízhatóság.

Ülőgarnitúrák:

Nappali szobákba vagy irodákba ajánlható vendégváró garnitúra, amelyek között ággyá alakítható kanapéval rendelkező változatok is vannak. Rugós vagy szivacsos felülettel készülnek.

Sarokgarnitúrák:

Elsősorban nappali szobák berendezéséhez ajánlható, de irodai várószobákban is praktikusan felhasználható garnitúrák. Szivacsos, vagy rugós felülettel készülnek, ággyá nyithatóak.

Kanapéágyak:

Csukott állapotban kényelmes ülőfelületet nyújtó kanapék, amelyek kétszemélyes ággyá alakíthatóak. Szivacsos és rugós típusok egyaránt megtalálhatóak közöttük, s általában rendelkeznek ágyneműtartóval.

www.helikonbutor.hu - ©2012 Minden jog fenntartva - All Rights reserved